Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Vše co potřebujete vědět v kostce

Korespondenční adresa a adresa pro osobní odběry:

Pelíšky pro psy a kočky
Rozvojová 751/8
737 01 Český Těšín

1. Objednávka pelíšku pro psa je závazná pro obě strany a je totožná s uzavřením kupní smlouvy podle českého právního řádu. Zde si můžete zadat vaši objednávku.

2. Změna objednávky je možná POUZE v den jejího podání. Na další lze přihlédnout pouze po individuální telefonické dohodě. Kupující si musí uvědomit, že každý pelíšek pro psa je vyráběn na zakázku a nelze měnit objednávku, která již byla zadána do výroby. Proto důkladně zvažte vaši objednávku z pohledu velikosti i zvolených barev. Rádi Vám poradíme – napište e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo nám zavolejte: 608470731, 558712279.

3. Platba

a) předem - převodem na účet: 670100-2205927319/6210

VS – vaše ID objednávky nebo vaše telefonní číslo

Zpráva pro příjemce – vaše jméno a příjmení nebo vaše ID objednávky

b) předem - poštovní poukázkou typu A - na účet: 670100-2205927319/6210

VS – vaše ID objednávky nebo vaše telefonní číslo

Zpráva pro příjemce – vaše jméno a příjmení nebo vaše ID objednávky

c) platba na dobírku – platíte při převzetí balíčku

4. Vrácení zboží - kupující má právo na vrácení zboží a to během 14 dní ode dne doručení pelíšku pro psa. Pelíšek pro psa NESMÍ být použitý, zničený nebo jakkoliv poškozený. Náklady na poštovné spojené s vrácením pelíšku pro psa hradí kupující. Balíčky s pelíškem pro psa zaslané kupujícím na dobírku nebudou přijímány. Kupující musí o této skutečnosti informovat prodávajícího předem prostřednictvím e-mailu nebo telefonu. Čtěte obchodní podmínky, sekce vrácení zboží

5. Nevyzvednuté balíčky – pokud kupující nemůže vyzvednout zásilku s pelíškem pro psa v dané době, je povinen v první řadě se domluvit na termínu dodání s daným kurýrem, který ho kontaktoval za účelem doručení balíčku. Pokud se toto nepodaří, je povinen neprodleně zavolat prodávajícímu, aby dojednal podrobnosti. To znamená, že pokud nemůžete převzít balíček s pelíškem pro psa, zavolejte nám abychom předešli zbytečným nákladům spojeným s druhým poštovným atd. Pokud se nám balíček vrátí z důvodu nevyzvednutí v úložní době a kupující žádá opětovné zaslání, musí uhradit i druhé poštovné.

6. Koupě více kusů pelíšků pro psy – platíte pouze jedno poštovné. Proto se vyplatí domluvit se s přáteli, známými, rodinou a udělat třeba hromadnou objednávku. Samozřejmě záleží to na vás. Také poskytujeme osobní množstevní slevy. V tom případě nás kontaktujte.

7. Reklamace lze uplatnit do 5ti pracovních dnů od obdržení pelíšku pro psa. Na další nebude brán zřetel. Reklamace se vztahuje na výrobní vady, které jsou viditelné během první vizuální kontroly. Reklamace se také vztahuje na omylem odeslanou špatnou dodávku, například pelíšek pro psa v jiné velikosti nebo barvě nežli je uvedeno v objednávce. Jsme lidé a i přes veškerou péči věnovanou každé zakázce může dojít k omylu.